Loading...

Valmistujaiskuvaus // Viivi

Home / Portraits / Valmistujaiskuvaus // Viivi

Jokainen meistä kaipaa sitä, että joku antaa tilaisuuden näyttää mihin kykenemme. Että joku luottaa sinuun, ottaa ehkä riskinkin. Meidän kohdallamme näitä ihmisiä on ollut useammassa eri elämäntilanteessa. Ja yksi näistä ihmisistä on Viivi.

Aikoinaan Viivi ja Tuomas antoivat meille tilaisuuden ottaa heistä kihlakuvat, ensimmäiset kihlakuvat jotka ikinä otimme. Tänä kesänä Viivin valmistuessa kätilöksi, saimme taas tilaisuuden. Tällä kertaa otimme valmistujaiskuvat. On ihana olla ihmisten elämässä mukana kuvaajan roolissa ja ystävänä. Seurata, minne elämä milloinkin kuljettaa.

Olemme aina vähän kapinoineet valokuvauksen saralla. Miksi tehdä kaikki niin kuin aiemmin on tehty? Miksi kahlita uuteen elämään valmistuvia studioon, kun koko maailma on kirjaimellisesti avoinna heille? Koko maapallo on meidän studiomme. ♥  Kun liikkuu neljän seinän sisältä ulos, tapahtuu joskus odottamattomia asioita. Kuinka moni vastavalmistunut voikaan sanoa, että minunpa kuvissa onkin joutsenia!

Ehkä mietit, mitä sitten tapahtuu, jos sataa? Maailma on myös täynnä puita, katoksia, suojia, tunneleita, alikulkuja. Jos taivaalta sataa kissoja ja koiria, voimme myös siirtää kuvauksen toiselle päivälle. Meidän kameramme eivät kuitenkaan sadetta pelkää, joten ei sinunkaan tarvitse.

Annetaan myös hyville kuville tilaisuus. Parhaimmat kuvat syntyvät luottamuksesta ja ripauksesta hulluutta.

Tässä siis valmistujaiskuvaus meidän tyyliimme.

Valmistujaiskuvat-Viivi-0001ValmistujaiskuvausValmistujaiskuvat-Viivi-0002YO-kuvausvalmistujaiskuvausYlioppilaskuvausValmistujaiskuvat-Viivi-0007Valmistujaiskuvat-Viivi-0008Valmistujaiskuvat-Viivi-0009Valmistujaiskuvat-Viivi-0010Valmistujaiskuvat-Viivi-0011Valmistujaiskuvat-Viivi-0012Valmistujaiskuvat-Viivi-0013ValmistujaiskuvausValmistujaiskuvat-Viivi-0015Valmistujaiskuvat-Viivi-0016Valmistujaiskuvat-Viivi-0017Valmistujaiskuvat-Viivi-0018

Comments(2)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.