Loading...

Kihlakuvaus // Muotokuvaus Helsinki

Home / A Day In Your Life / Kihlakuvaus // Muotokuvaus Helsinki

Mitä kihlakuvaus tarkoittaa meille?

Olemme aina olleet sitä mieltä, että yksi vahvoista puolistamme hääkuvauksessa on ns. kihlakuvauksen tarjoaminen hääkuvauspaketeissamme. Kihlakuvaus käsitteenä tuntuu olevan asia, joka johtaa aika paljon harhaan, joten ajattelimme kertoa siitä hieman lisää.

Kuvauksen perimmäinen tarkoitus on tutustuttaa meidät toisiimme ja teidät työskentelytapoihimme. Tahdomme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja näin ollen meille on erittäin tärkeää, että pystytte luottamaan meihin täydellisesti jo ennen hääpäivää. Hääpäivä on intiimi juhla ja koemme, että mitä paremmin pystytte luottamaan meihin, sitä helpompi meidän on sulautua juhlaväen joukkoon. Kun ajattelet asiaa, eikö olekin helpompi olla kuvattavana kun kameran takana pyörii henkilö, johon olet jo hieman tutustunut? Tärkein elementti meille kuvissa on tunne, ja mitä paremmin tunnette meidät, sitä paremmin pystytte rentoutumaan ja sitä helpompi teidän on avautua kuvauksen aikana. Haluamme saada koko Suomen avautumaan – me suomalaiset kun voimme joskus olla hyvinkin kuoriimme käpertyvää sorttia.

Millainen kihlakuvaus on meille sopivin?

Uudistimme juuri palvelukokonaisuuttamme ja valikoimissamme on kaksi erilaista kokonaisuutta, josta valita.

A Day In Your Life on laajempi kuvauksemme, joka yhdistää elämänne dokumentoinnin muotokuviin. Vietämme kanssanne hieman pidemmän aikaa dokumentoiden elämäänne esim. yhteisen harrastuksen tai ajanvieton parissa. Samalla otamme myös perinteisempiä muotokuvia ja näin saatte muistoja niin normaalista arjesta kuin myös kuvia käytettäväksi esim. kutsukorteissa ja koristeluna juhlapaikalla. Tässä paketissa saatte kaikki pakettiin kuuluvat kuvat käyttöönne. Kuvauksen voitte tutustua kuvien muodossa täällä.

Muotokuvaus on sopiva valinta teille, jos haluatte totutella kameran edessä oloon. Kuvaukseen kuuluu n. 1-2 tuntia kuvausta ja tuotteista maksatte erikseen. Kuvauspaikkoja on yleensä muutama pienellä alueella, jotta saamme kuviin hieman vaihtelua. Kuvia toimitamme galleriaan n. 30 kpl.

Kihla- kuin myös muotokuvaukseenkin voitte aina tuoda mukana myös lapset tai lemmikit.

Suosittelemme etukäteiskuvauksia sydäntemme pohjasta. Tyytyväisimmät asiakkaamme koemme saaneemme juuri tällä reseptillä!

Lisäksi tutustumme asiakkaisiimme erilaisten kyselyiden sekä suunnittelupalaverin kautta. Useasti suunnittelupalaverimme venähtävät ja monesti huomaamme useamman tunnin vierähtäneen kuin varkain mukavan keskustelun lomassa. Suunnittelupalaveri kuuluu aina hääpaketteihin ja meidät voi tavata useamminkin, jos tarve vaatii.

Asumme muualla kuin pääkaupunkiseudulla, pitääkö meidän matkustaa sinne kuvausta varten?

Ei tarvitse! Me matkustamme mielellämme joka puolelle maailmaa. Suomessa emme peri normaaleja kilometrikorvauksia, vaan matkakulut on jaoteltu alueittain kiinteiksi paketeiksi. Esim. Varsinais-Suomen ja Hämeen seudulle matkakulut ovat 45€. Ulkomaille matkustettaessa asiakas maksaa lennot ja yöpymisen. Viiden tähden hotelleja emme kaipaa ja kotimajoitus voittaa yleensä hotellin 5-0!

———

Anna & Thomas tahtoivat valita hääkuvauspakettiinsa muotokuvauksen, jotta pääsivät hieman totuttelemaan kuvattavana oloon ennen hääpäivää. Heidän koiransa, Oscar, tuli myös kuvauksiin mukaan ja yhdessä vietimme mukavan aurinkoisen hetken tammikuisena pakkaspäivänä.

KihlakuvausMuotokuvaus-Helsinki-0002Muotokuvaus-Helsinki-0003Muotokuvaus-Helsinki-0004Muotokuvaus-Helsinki-0005KihlakuvausMuotokuvaus-Helsinki-0006-2Muotokuvaus-Helsinki-0007KihlakuvausMuotokuvaus-Helsinki-0010Muotokuvaus-Helsinki-0011Koirakuvaus

Comments(3)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.