Loading...

Anu + Juho // Latohäät Mäntsälässä // Hääkuvaus

Home / Weddings / Anu + Juho // Latohäät Mäntsälässä // Hääkuvaus

Siitä on jo vuosi, kun Anun ja Juhon häitä juhlistettiin Mäntsälän maalaismaisemissa. Vuosi. Tuo aika, joka tuntui lapsena aivan mahdottoman pitkältä ja nyt niin mahdottoman lyhyeltä. Paljon on muuttunut tämän vuoden aikana ja paljon pysynyt samana. Kuten häiden jälkeinen päivä, jolloin nukutun yön aikana koko kroppa on kangistunut ja liikkumistapa sängystä noustessa saa ajattelemaan, onko nukkunut yhden yön sijasta 60 vuotta. Vain kävelykeppi puuttuu kuvasta.

Eilen minun piti ottaa sykemittari mukaan mittaamaan 17-tuntisen hääpäivän aikana kulutettuja kaloreita. Aamun tohinoissa se unohtui, mutta epäilen, että vaikka tähän yhtälöön lasketaan yksi kakkupala ja muut syömiset, jäädään vielä miinukselle. Joskus tulee miettineeksi, pitäisikö koko päivän hääkuvaus lisätä extreme-urheilulajien listalle. Kuumina päivinä tuntuu siltä, että vaatteet voisi vaihtaa muutamaan otteeseen. Eilen Jouni keksikin ratkaisun ja otti aamupäivän ajalle arkivaatteet ja vaihtoi ne ennen vihkimistä parempiin. Ehkä minä kokeilen samaa taktiikkaa seuraavalla kerralla.

Tänään olemme viettäneet päivää puhelinpalaverin, sneak peek -postailujen, kuvien editoinnin ja nyt bloggailun parissa. Kun kropasta ei saa paljoakaan irti, on hyvä rauhoittua valikoimaan kuvia. Kissa nukkuu vieressä sohvalla, olen vieläkin yöpuvussa ja televisiossa pyörii jo kolmas Transformers -elokuva.

Näiden kuvien myötä tahdomme toivottaa Anulle ja Juholle oikein ihanaa ensimmäistä hääpäivää! Viime kesänä saimme kuvata muutamat latohäät, ja voi että, niissä vain on Sitä Jotakin!

/Johanna + Jouni


Vihkimis- ja juhlapaikka: Mäntsälän kirkko ja Jokisen lato Mäntsälässä
Morsiamen puku: Aspera (Kengät Andiamo, korut Etsystä
Sulhasen asuDressmann
Meikki ja kampaus: Mimmi More To Love
Kukat: Päivikin Kukka, Nummela
CateringPito-Piiat
Kakut: Theron Bakery
VihkisormusAnnette Tillander

Anun ja Juhon häistä voi myös lukea lisää täällä.

Comments(1)

  • 27/07/2013, 14:31  Reply

    The colours in that open journal are amazing. Not sure what it is, but the simplicity of it is just amazing. Nice work!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.